Hypnosepraktijk Choice, Change & Power

Wie ben ik?

Wie ben ik - Marion Roelofs

Marion Roelofs

Specialist in hypnose

Mijn naam is Marion Roelofs en ik woon in het mooie dorpje Mill, liggend in Noord Oost Brabant en dit is mijn verhaal:

Enkele jaren geleden was ik op, totaal op, het was er langzaam ingeslopen. Ik was moe en had geen energie. Was ontevreden, had overgewicht en mijn hoofd zat vol ‘muizenissen’ die mij geen goed deden. Tot overmaat van ramp verloor ik mijn baan als financieel administrateur. Mijn sociale kring werd steeds kleiner en ik werd daardoor erg eenzaam. Mijn muizenissen werden obstakels waardoor ik steeds meer opzag tegen de dingen van alledag. Ik kreeg slaap problemen. Zelfs leuke dingen waren teveel: ‘Was er een leuk feestje, werd ik ziek’.


Ik besefte dat het zo niet langer kon. Wat nu? Ik wist 1 ding zeker. Ik moest meer energie krijgen, moest weer gezond worden, overgewicht kwijtraken.

En om te beginnen NU dus echt het sporten weer oppakken. En ja hoor. Daar kwamen de nodige maartjes. ‘Dadelijk hou ik het niet vol’ of ‘Ik vind het sowieso niet leuk’ of ‘raak ik mijn inschrijfgeld kwijt voor niets’ ... 


Toen ik het aanbod kreeg om een hele maand gratis, onbeperkt te sporten kon ik me niet meer achter mijn maartjes verschuilen. Ik had een keuze. Moe op de bank blijven zitten, wentelend in zelfmedelijden? Of energiek door het leven te gaan. Ik koos voor een energiek leven, dit was een ommekeer. Echter de muizenissen zaten nog steeds in mijn hoofd. Ook daar wilde ik van af. Mijn zoektocht naar healing bracht hypnose op mijn pad.

Ik ben de hypnose opleiding gaan doen, in de eerste instantie voor zelfgroei. Snel daarna behaalde ik goede resultaten. Oude ballast kon ik overboord gooien. Potentiële ballast kan ik vanaf nu daar laten liggen waar het thuis hoort. In ieder geval niet bij mij!

Nog mooier was dat ik met de  geleerde hypnose technieken andere mensen kon helpen. Ik werd steeds enthousiaster, Samen met mijn stijgende enthousiasme groeide het idee om een carrière switch te maken tot erkend hypnotiseur. Dit was wat ik echt wilde. Omdat ikzelf heb ervaren hoe van levensbelang geluk,  gezondheid en fitheid zijn, is dat mijn focus mijn grote passie.


Naast de reguliere opleiding heb ik bij Ines Simpson een zeer belangrijke training gevolgd die ik voor 90% inzet. Voor meer informatie verwijs ik u naar de homepagina.

Choice, Change & Power

Wil jij afscheid nemen van ongewenst gedrag? Bekijk direct het aanbod.

2018 © Choice, Change & Power

info@hypnosechoicechangepower.nl

06 42 917 817

Privacy Policy

Algemene Voorwaarden


Insert Content Template or Symbol