Hypnosepraktijk Choice, Change & Power

Kinderen en hypnose

Heeft je kind last van allergieën zoals voeding, hooikoorts, dieren of stoffen? Of zijn er problemen met stress, faalangst, laag zelfbeeld. Bedplassen, moeite om het toilet op te gaan? Of ... zómaar boos, snel geïrriteerd, afgeleid of vergeetachtig?

Er klopt ‘iets’ niet?
Soms zie jij als ouder dat er ‘iets’ aan de hand is. Jouw kind kan dit niet onder woorden brengen en weet al helemaal niet wat hij zij eraan kan doen. Je probeert je kind te steunen maar het lukt niet om de situatie te veranderen.

Wacht niet te lang met het accepteren van hulp. Kinderen groeien in een korte periode snel op. Hun lichaam en omgeving verandert voortdurend. Denk aan vriendjes, school, erbij willen horen, uitsluiting tot pestgedrag toe.

Natuurlijk wil je het beste voor je kind. Dat ze gezond zijn. Dat ze vrolijk door het leven stappen. Maar soms gaat het niet zoals het zou moeten gaan... Als gecertificeerd therapeut kinderhypnose kan en wil ik jou en je kind graag helpen.

Verbeeldingskracht
Ik ga ervan uit dat je eerst samen moet kijken wat er écht aan de hand kan zijn. Daarom vindt minimaal de één sessie plaats met een ouder. Kinderen hebben een grote creatieve verbeeldingskracht en staan meer open voor nieuwe ervaringen. Hierdoor kun je als hypno-therapeut methodieken gebruiken die naadloos aansluiten bij hun belevingswereld. Behalve hypnose kunnen we ook werken met behulp van rollenspelen, verhalende metaforen.


Mijn lieve vriendin en collega Lua heeft jouw kind meer te bieden dan ik. Gewoonweg omdat dit haar passie is. Zij geeft zelf les aan andere hypnotherapeuten met door haar tot stand gekomen technieken. Voor mij is het heel belangrijk dat jouw kind goed geholpen word. Ik verwijs je daarom door naar info@luagalega.nl

 


Kracht van je kind
Dankzij de verbeeldingskracht en openheid kunnen kinderen door hypnose snel nieuwe vaardigheden aanleren om om te gaan met allergie, stress, onmacht of angsten. Want je kind gaat ervaren dat het zelf in controle kan zijn en dat hij of zij het probleem op zijn of haar manier kan oplossen. Spelenderwijs leert je kind dus om weer in haar of zijn eigen kracht te staan.

 “De technieken die een hypnotherapeut zal gebruiken bij kinderhypnose, zijn speciaal gericht op kinderen, maar berusten nog steeds op dezelfde basisprincipes van hypnose: blijvende positieve verandering door het onderbewustzijn.” (Edwin Selij, 10 februari 2014)

Choice, Change & Power

Wil jij afscheid nemen van ongewenst gedrag? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden!

2018 © Choice, Change & Power
info@hypnosechoicechangepower.nl

06 429 17 817

Privacy Policy

Algemene Voorwaarden