Hypnosepraktijk Keuze, verandering en kracht

Stoppen met roken

Voel je gezond en energiek, geniet meer van heerlijke luchtjes zoals eten en buitenlucht. Heb een mooiere huid. Maar vooral zit niet meer gevangen in je eigen gevangenis van sigaretten!


En een mooie bijkomstigheid, je houdt geld over om leuke dingen te doen.


In een sigaret zitten oa 200 chemicaliën, 56 zware metalen en 36 soorten vergif. Het is het zwaarste vergif op de wereld, wil jij dit in je lijf?

Er is ook goed nieuws, roken kan dan wel de snelste verslaving zijn ter wereld maar het is maar 10% verslaving en 90% gewoonte. Dit is met hypnose heel gemakkelijk te tackelen. Na één traject ben je gestopt, ben jij een niet-roker!


Als jij echt wilt stoppen met roken, je bent er helemaal klaar mee maar het lukt niet? Neem dan snel contact met me op. Ik gun jou zo graag een mooi en gezond leven, gun jij dat jezelf ook?


Mijn lieve vriendin collega Diny Weener heeft van het helpen met stoppen met roken haar passie gemaakt. Daardoor kan zij jouw een betere hulp aanbieden. Omdat ik het heel belangrijk vind dat het jou gaat lukken om te stoppen met roken wil ik je graag naar haar verwijzen gewoonweg omdat zij je meer te bieden heeft dan ik. dinyhypnopraktijk@outlook.com

Keuze, verandering en macht

Wil jij afscheid nemen van ongewenst gedrag? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden!

2018 © Keuze, verandering & kracht
info@hypnosechoicechangepower.nl

06429 17817

Privacybeleid

Algemene voorwaarden

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.